Domov > Izdelki

VIAudio spikes gramofonski mat

VIAudio mat
VIAudio spikes gramofonski mat ni le lep in atraktiven, ampak preseneča tudi z vrhunskim zvokom, ki je neverjetno transparenten, zračen, poln detajlov in obenem mehak. To je zvok čistega vinila praktično brez vseh primesi oziroma zunanjih vplivov. Občutno se zmanjša tudi šum, predvsem pa se očistijo nizke frekvence in presenečeni boste, kakšne reprodukcije je zmožen vaš gramofon ob uporabi VIAudio spikes gramofonskega mata.

Za poslušanje ni potreben »clamp« oziroma kakršna koli dodatna obtežitev, ker negativno vpliva na kvaliteto zvoka. Nekaj previdnosti priporočamo le pri menjavanju LP plošč ob katerih je potrebno gramofon oziroma krožnik povsem ustaviti, da ne bi prišlo do poškodb vinila. Sicer konice nalegajo na LP ploščo na mestih, ki se jih gramofonska igla med predvajanjem nikoli ne dotika.

VIAudio spikes gramofonski mat je izdelan iz črnega sijajnega akrila debeline 6 mm. LP plošča je podprta z devetimi pozlačenimi konicami (3 na mestu, kjer se nahaja LP etiketa in 6 na zunanjem robu LP plošče). Premer VIAudio spikes gramofonskega mata je 315 mm, teža znaša 534 g, skupna debelina z upoštevano višino konic pa meri 10 mm. Uporaba mata je torej smiselna le na gramofonih, pri kateri lahko ročko dvignemo za 10 mm in tako ohranimo pravilen kot VTA.

VIAudio spikes gramofonski mat daje najbolje rezultate, če ga položimo kar na originalne oziroma gramofonu lastne podloge, ki so po navadi iz gume ali podobnih materialov.

Maloprodajna cena VIAudio spikes gramofonskega mata je le 99 EUR. V kolikor z zvokom ne boste zadovoljni, nam VIAudio spikes gramofonski mat lahko vrnete najkasneje v 15 dneh od dneva nakupa in njegovo vrednost vam bomo v celoti povrnili.

Posebna ponudba

Kontakt

HI-FI CENTER
V commerce d.o.o.
Fokovci 85A
9208 Fokovci

GSM: 041 761 451
E-mail: info@hi-fi-center.si
           info@viaudio.eu

© 2010-2016 V commerce d.o.o. Vse pravice pridržane. Stran poganja EASYWEB