This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.
Domov > O podjetju

Splošni pogoji poslovanja

POSLOVANJE

Podjetje V commerce (v nadaljevanju prodajalec) posluje v obliki prodaje na daljavo.

CENE IN VELJAVNOST PONUDBE
 
Cene vseh izdelkov vsebujejo z zakonom predpisani DDV. Pri nakupu veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Objavljene fotografije so ilustrativne oz. simbolične in ni nujno, da v celoti odražajo dejansko stanje ponudbe. Cene veljajo do objave novega cenika in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

NAROČANJE ARTIKLOV

Po e-pošti na naslov:  igor-vuckic@siol.net
Po telefonu: 041 761 451
Pri naročanju nam vedno pripišite svoje podatke. Kakršnakoli vprašanja v zvezi z izdelki in naročanjem  artiklov ali pojasnila nam posredujte po e-pošti.
Dosegljivi smo tudi na GSM 041 761 451 od ponedeljka do petka od 08. do18. ure in ob sobotah od 09. do 12.h. Pri naročanju izbranega blaga imate možnost plačila po povzetju, po predračunu z nakazilom na TR ali ob osebnem prevzemu.
Cene veljajo do preklica. Naročilo velja kot pogodba.
Minimalno naročilo za dostavo po pošti znaša 10 €.

SKLEPANJE POGODBE

Kupoprodajna pogodba je sklenjena, ko prodajalec po e-pošti potrdi kupčevo naročilo za nakup blaga.

DOBAVNI ROK

Za izdelke na zalogi je rok dobave do tri delovne dni. Za izdelke, ki niso na zalogi je dobavni rok do 30 dni po prejetem naročilu. Ta rok je za nekatere izdelke in izdelke izdelane po željah in specifikacijah kupca lahko tudi daljši. V vsakem primeru bo kupec obveščen o roku dobave izdelkov, ki niso na zalogi še pred sklenitvijo pogodbe po e-pošti, oziroma bo rok dobave naveden na predračunu.

PREKLIC NAROČILA

Naročilo lahko kupec prekliče v kolikor blago še ni bilo odposlano. Obvestilo o preklicu naročila je možno izključno po e-pošti igor-vuckic@siol.net.

SKLEPANJE IN ARHIVIRANJE POGODBE

Pogodbo se sklepa v slovenskem jeziku. Sklenjene pogodbe med naročnikom in prodajalcem se v elektronski in pisni obliki arhivirajo na sedežu podjetja. Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti. Sklenjene pogodbe (računi) se hranijo v skladu s pravilnikom in so kupcu dosegljive v primeru posredovane zahteve. Evidence kupcev hrani V commerce in se ne posredujejo tretjim osebam

DOSTAVA
 
Naročene izdelke dostavljamo kupcu na naslov v Sloveniji po Pošti Slovenije d.o.o., po Ceniku poštnih storitev v notranjem prometu (storitev poslovni paket) in Ceniku ostalih storitev (provizija od vednosti). Ceniki so dostopni na spletni strani http://www.posta.si/seznam-dokumentov/799/Informativni-ceniki.

  • Po povzetju. Kupec plača stroške dostave in vrednost naročenih izdelkov  ob prevzemu blaga po ceniku Pošte Slovenije d.o.o..
  • Po predračunu. Kupec plača blago po predračunu, stroške dostave pa ob prevzemu blaga Pošti Slovenije po ceniku Pošte Slovenije d.o.o..
  • Po predračunu z vključenimi stroški dostave po ceniku Pošte Slovenije d.o.o..
  • Osebni prevzem. Blago se plača po predračunu ali z gotovino ob prevzemu. V kolikor se odločite za osebni prevzem, nam to pri naročilu pripišite.

GARANCIJA

Garancija za večino izdelkov je dve leti. Izjema so izdelki, kjer izdelovalec garantira drugače. Garancijski rok je naveden na garantnem listu in na računu.

POŠKODBE PRI TRANSPORTU

Kupec je dolžan pri prevzemu pošiljke pregledati njeno vsebino. V primeru poškodb pošiljke je kupec dolžan celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) prinesti na lokalno pošto Slovenije in skupaj s poštnim delavcem sestaviti uradni zapisnik o poškodbi pošiljke. Kupec bo Pošti Slovenije odstopil pošiljko, katera bo skupaj z uradnim zapisnikom na stroške pošte poslana na naslov Pošte Slovenije Murska Sobota. Po prejemu poškodovane pošiljke bo pošta Murska Sobota obvestila prodajalca, ki bo v najkrajšem možnem roku poslal kupcu nov izdelek oz. pošiljko.

REKLAMACIJA IZDELKOV
 
Kupec na lastne stroške pošlje izdelek z napako v garancijskem roku na naslov prodajalca. Če prodajalec ugotovi da je reklamacija upravičena, bo izdelek zamenjal ali popravil ter ga na svoj strošek vrnil kupcu najkasneje v roku do 45 dni. Če pa prodajalec ugotovi, da je do napake na izdelku prišlo zaradi nepravilnega ravnanja kupca, bo izdelek vrnjen kupcu na njegov račun. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

ŠKODA

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitno škodo, nastalo zaradi nepravilne oz. malomarne uporabe prodajalčevih izdelkov.

VRAČILO BLAGA

Pred vračilom blaga nas obvestite na e-naslov igor-vuckic@siol.net ali na telefon 041 761 451 (od ponedeljka do petka od 8.00 do 18.00 ure, v soboto od 9.00 do 12.00 ure, da se dogovorimo o najboljši rešitvi.
Od pogodbe lahko potrošnik odstopi v roku 14 dni po prejetju naročenega blaga, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev.

Blago lahko v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe vrnete na dva načina:

  1. Kupljeno blago pošljete z računom in vso pripadajočo dokumentacijo na naslov: V       commerce,   Talanyijeva ulica 4, 9000 Murska Sobota. Stroške vračila krije kupec.
  2. S kupljenim blagom se na lastne stroške osebno oglasite na naslovu V commerce, Talanyijeva ulica 4, 9000 Murska Sobota, in tam opravite vračilo kupljenega blaga skupaj s pripadajočo dokumentacijo.

Izdelek mora biti vrnjen v originalni embalaži, mora biti nepoškodovan in v nespremenjeni količini. V kolikor izrazite željo po vračilu kupnine, vam jo vrnemo izključno preko osebnega bančnega računa (tega nam morate v postopku vračila sporočiti). Gotovine ne izplačujemo!

PDF  Obrazec za vračilo blaga (PDF)


ODVEZA ODGOVORNOSTI

Upravljavec spletne strani V commerce stremi k najvišji mogoči stopnji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov na spletni strani www.hi-fi-center.si. Kljub temu pa lahko zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako, ki je prikazana na spletni strani.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov igor-vuckic@siol.net ali pa na telefon 041 761 451.
Podjetje V commerce ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.
Objavljene fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

ZAŠČITA PODATKOV, VARSTVO PODATKOV

Podjetje V commerce je v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov zavezano k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov in bo z vsemi podatki ravnalo zaupno. V commerce, ki upravlja spletno stran www.hi-fi-center.si zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost nakupa.

V nobenem primeru podatki kupca ne bodo posredovani tretji osebi ali nepooblaščeni osebi. Pošti Slovenije se zaupa le uporabnikov naslov za dostavo.

POMOČ IN DODATNA VPRAŠANJA

Če imate glede naše ponudbe ali uporabe spletne strani www.hi-fi-center.si dodatna vprašanja ali pa potrebujete več informacij nam pišite na naslov igor-vuckic@siol.net ali nas pokličete na telefon 041 761 451 (ob delavnikih od 8:00 do 18:00, v soboto od 9:00 do 12:00).

KRAJ IZPOLNITVE, SODNA PRISTOJNOST IN UPORABNO PRAVO

Morebitne spore se bosta naročnik in podjetje V commerce trudila rešiti sporazumno, v nasprotnem primeru pa bo o njih odločalo pristojno sodišče v Murski Soboti. V primeru pravnih sporov v zvezi s tem poslovnim razmerjem se uporablja izključno slovensko pravo.

Sorodne vsebine

Posebna ponudba

Kontakt

HI-FI CENTER
V commerce d.o.o.
Talanyijeva ulica 4
9000 Murska Sobota

GSM: 041 761 451
E-mail: info@hi-fi-center.si
           info@viaudio.eu

© 2010-2016 V commerce d.o.o. Vse pravice pridržane. Stran poganja EASYWEB